Salongen

Salong Gioia finns i hjärtat av Gävle, i luftiga lokaler på Drottninggatan 4.

Gioia är ingen vanlig frisörsalong, utan en miljövänlig salong där varje detalj är noggrant genomtänkt och utvald. Symbolen är en apelsinblomma, som traditionellt anses stå för renhet och skönhet, samt bringa lycka.

Här handlar det inte bara om hår, utan vi ser till helheten. Vem du än är, ska du känna dig trygg med att vi ser dig. Du är fantastisk precis som du är, du behöver inte se ut som någon annan. Vi hjälper dig att se precis så bra ut som bara du kan. Vi hjälper dig att göra det allra bästa av just ditt hår, enligt de önskemål, den livsstil och den personlighet just du har. Vi på salongen brinner lite extra för just klipp och färgbehandlingar och extensions.

Med exklusiva produkter ger vi liv och volym till ett platt och rakt hår, och glans och definition till omöjliga risbuskar. Oavsett om du vill ha det senaste modet eller satsar på ett naturligt resultat så finns vi här. Vi anser inte att det ena är bättre än det andra. Vi älskar hår, helt enkelt.

I dagens stressiga samhälle vill vi att Gioia ska vara en oas av lugn och värme. I en anonym värld vill vi att varje person som kommer in till oss ska känna sig personligt omhändertagen. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg i vetskapen att vi verkligen bryr oss, att du är i goda händer och att vi kommer att göra allt för att din stund på Gioia ska vara precis så bra som du förtjänar – och du förtjänar det allra bästa.
Gioia betyder glädje, och det är den känslan vi vill sprida.